GOD ZAL HET JE NIET INFLUISTEREN!

Goesting hebben in de dag die voor je ligt. Zin hebben om te werken. Drive voelen om zaken te realiseren. Enthousiasme delen.

We kennen allemaal wel een vriend, ondernemer of collega, familielid of vriendin die er altijd voor gaat, met de glimlach en een onuitputtelijke bron van energie. Hij weet exact waar hij naar toe gaat. Ze weet heel duidelijk wat ze wil bereiken.

Zelf heb je dat niet altijd. Meer dagen dat je er geen zin in hebt dan wel. Je hebt al geprobeerd om anders tegen jouw werk (of zaak) aan te kijken maar dat werkt slechts voor enkele dagen of uren. Je merkt dat je veel zaken uitstelt. Of je wordt enthousiast bij een nieuw idee om het dan even later figuurlijk te verfrommelen en richting prullenbak te lanceren.

Waarschijnlijk heb je soms al het gevoel gehad dat je hier dan niet echt past, in deze maatschappij of in deze wereld.

Wat kom ik hier doen?

God zal het jou niet influisteren. Enfin, misschien ’s nachts maar als je op beide oren slaapt zal de boodschap aan jou voorbij zijn gegaan.

Hoe ontdek je waarvoor je geboren bent?

Ik stel mijn klanten vaak gerust (of breng ze even nog meer in verwarring) met de gedachte dat je een heleboel opties hebt en dat je hier niet met één bepaalde reden bent geland. Net zoals veel mensen, beschik je ook over een resem van kwaliteiten en talenten en kan je voor jezelf BETEKENIS geven aan jezelf en verschillende MOGELIJKHEDEN CREËREN om ZIN te geven aan jouw bestaan.

Ik geloof niet dat je hier met een voorbepaalde reden bent gekomen. Maar je bent hier en en nu je hier toch bent, zou het niet fantastisch zijn als je VOOR JEZELF BEPAALT hoe je deze reis astrologisch boeiend kan maken?

Kijken waar je momenteel staat is de beste stap die je kan nemen. Maak de balans op van je job, onderneming, vriendenkring, gezondheid, financiële situatie, woonomgeving, … en plak er een cijfer op. Hoe tevreden ben je op een score van 0 tot 10? En vooral, ben je tevreden met die score?

Verandering vraagt en creëert energie! Je zal weerstand voelen en dat is perfect normaal. Als jouw doelen, plannen, missie, ambities, purpose, … whatever … in de lijn liggen van wie je bent, zal het net iets makkelijker gaan om weerstand te bieden aan de krachten die jou tegenhouden.

Eigenlijk moet je een planeet vinden waar de zwaartekracht minder speelt en waar je “gewichtloos” kan leven. Elke stap die je zet moet er eentje zijn die je doet zweven. Planeten genoeg in het universum. Reis, zet voet aan grond en kijk of het je bevalt. Indien niet, blijf er niet te lang en zet je reis verder.

Misschien heb je veel nood aan afwisseling, ben je bijzonder creatief of ondernemend en verwelk je na een uur routine. Je haalt jouw energie uit creëren van diensten, producten, muziek, kunst, … Je laadt jezelf op als je nieuwe prikkels ervaart …

EMBRACE YOURSELF!

Zolang je jezelf niet omarmt of liever omhelst voor wie je bent, met jouw kwaliteiten en schaduwzijden (het is niet elke dag volle maan!), zal je niet schitteren. Ga voluit voor een leven dat je afstemt op jouw persoonlijkheid, waarden, kwaliteiten, talenten, energie, interesse, passie, … Ziet het er voor de buitenwereld een beetje vreemd uit? Normal sucks! Het heeft geen zin jou te verzetten tegen jezelf!

En ja, jouw keuzes zullen niet de meest evidente zijn in het begin. Jouw omgeving zal zich verzetten. Niet iedereen op deze planeet zal snappen wat je nu precies doet qua job of met jouw zaak. Mensen zullen het jou letterlijk zeggen en je zal met momenten twijfelen aan jezelf. Je hebt de keuze om te luisteren, hen te bedanken voor hun inbreng en dan door te duwen. Het kan zijn dat het jaren duurt vooraleer je voluit durft te leven en jezelf te tonen zoals je bent, los van elke maatschappelijke verwachting.

Maar als je volhoudt, ook in perioden waarin de wereld in een diepe crisis verkeert, zal je beloond worden! Net nu is het moment om de spot op jezelf te richten en de wereld te tonen dat je er bent om een verschil te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *