Over mezelf

Op mijn twaalfde was ik ervan overtuigd dat ik van een andere planeet, sterrenstelsel of tijdsdimensie kwam. Ik heb dat toen wijselijk verzwegen want in 1988 zou het waarschijnlijk niet bespreekbaar zijn geweest, of misschien enkel op de bank van de psychiater.

Meer en meer durf ik benoemen dat ik anders ben. Ik voel mensen in het algemeen goed aan, ben creatief in mijn manier van denken en uitdrukken, zit altijd boordevol ideeën, combineer verschillende talenten, verveel me te pletter als ik iets langer dan een uur moet volhouden, heb een boekenkast vol boeken over verschillende onderwerpen, ik hou ervan om iets te creëren en dan weer los te laten, heb veel nood aan momenten van reflectie, hou van één-en-één gesprekken en word gek om in grote groepen te moeten functioneren, hou trouwens niet van het woord moeten, heb een aandachtsprobleem tenzij ik gefascineerd ben door iets of iemand, …

De grootste les die ik geleerd is dat 100% verantwoordelijkheid over je eigen leven, focus en leiderschap je een heel eind op weg zullen helpen in de zoektocht naar jezelf en geluk. Daarnaast heb je een missie nodig, een doel dat zo groot is dat het deze hobbelige reis meer dan de moeite waard maakt.

Ik heb altijd een passie gehad voor groei, verandering, ontwikkeling en afwisseling! Ik voel me aangetrokken tot ondernemerschap, de dromen en ideeën van mensen, vorm geven aan concepten, innovatie, anders durven denken en zijn, … Een job vinden die aansluit bij wie ik ben, was op z’n zachtst uitgedrukt speuren naar een nog niet ontdekte planeet in het heelal. En toch ben ik er in geslaagd om te blijven graven en bouwen tot ik een wereld heb gecreëerd waarin ik volledig tot m’n recht kom en anderen kan dienen.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring achter de rug als hulpverlener en coördinator binnen een sociale organisatie en heb de afgelopen jaren pas echt ontdekt waar ik energie van krijg: mensen en bedrijven helpen groeien en een positieve impact maken, op mijn manier. Ik hou van COACHING, SALES EN VERBINDEN en heb een manier gevonden om deze te combineren.

Nu jij nog …