COACHING

Een spiritueel coach helpt jou om je te verbinden met wie je bent, los van wie je je denkt te zijn of het beeld dat anderen van je hebben. Een spiritueel coach zet de weg open naar volledige innerlijke vrijheid en innerlijke rust.

Jouw huidig leven is het resultaat van de gedachten die je hebt over jezelf en de bijhorende acties die je hebt ondernomen. Een spiritueel coach zal je begeleiden in de persoonlijke transformatie die nodig is om het leven te creëren dat 100% afgestemd is op jezelf. Je zal zin geven aan je leven en zin krijgen in het leven.

Ik help jou om helder te krijgen wie je bent, waar je nu staat en welke richtingen je kan inslaan om in verbinding te blijven met jezelf. Ik help je om de onzichtbare mentale betonblokken op jouw pad te herkennen en aan de kant te schuiven.

Een spiritueel coach zal je niet laten betalen om de (pijnlijke) verhalen uit je leven opnieuw te vertellen. Waar je nu staat en waar je naar toe wil, daar ligt de focus.

Ik kan je helpen om van de achterbank van jouw wagen terug in de “driver’s seat” te kruipen en het stuur weer in eigen handen te nemen. Hoewel ik geloof in the law of attraction, geloof ik nog meer in THE LAW OF THE RIGHT ACTIONS.

Ik coach mijn klanten door middel van mijn eigen methodiek (het vijf fundamenten model) en biedt zowel losse gesprekken aan per fundament of een intens traject van één tot drie maanden. De vijf fundamenten waarop we bouwen zijn jouw core values (jouw innerlijk kompas), skills en talenten, persoonlijkheid, jouw persoonlijke en professionele missie én jouw dromen.

FUNDAMENT 1 JOUW INNERLIJK KOMPAS

Ontdek de 7 premium waarden die je in de toekomst wil beleven en leer hoe je deze als jouw innerlijk kompas kan hanteren om op koers te blijven. Je krijgt een kader mee om innerlijke conflicten te herkennen en ermee aan de slag te gaan zodat je sneller resultaten bereikt op alle levensdomeinen. Jouw core values zullen je zowel privé of in jouw job of bedrijf helpen om de juiste keuzes te maken.

FUNDAMENT 2 TALENT

We tillen het begrip naar een hoger niveau en gaan op zoek naar jouw premium talent(en): dat wat jou energie geeft, zichtbaar is voor jezelf, opvalt bij anderen, sterk ontwikkeld is of waar je nog veel groeimarge hebt en zichtbaar in diverse contexten. We exploreren ook op welke domeinen jij dit premium talent kan inzetten en kan in uitblinken.

FUNDAMENT 3 PERSOONLIJKHEID

Jouw persoonlijke eigenschappen, hoe je denkt en kijkt naar jezelf en de wereld, de manier waarop je met stress omgaat, jouw mindset, … bepalen voor een groot deel waar je momenteel staat in jouw leven. We bouwen verder op de krachtige aspecten van jouw persoonlijkheid en brengen in kaart waar je een upgrade wil realiseren en welke belemmerde factoren je wil ombouwen tot constructieve elementen.

FUNDAMENT 4 DROMEN

Ontdek welke dromen in je onderbewustzijn sluimeren en hoe je deze door bewuste keuzes tot leven kan wekken. Ik hou ervan om héél groot te denken en dromen met mijn klanten en de energie die tijdens dit proces vrijkomt, te pakken en om te zetten in actie.

FUNDAMENT 5 MISSION STATEMENT EN LIFE PURPOSE

Jij kiest wat je hier komt doen. Op het einde van dit traject heb je duidelijk en helder omschreven welke impact je wil maken en hoe je dit zal realiseren. Je zal een premium mission statement geschreven hebben dat kracht, energie en authenticiteit uitstraalt.

BASISPRINCIPE

Ik werk steeds “value based” als allerbelangrijkste fundament van mijn model. Als jouw leven gebouwd is op jouw belangrijkste waarden (ik help jou die te ontdekken), zal jouw tijdsinvestering jou exponentieel gelukkig maken. Veel klanten lopen op een bepaald moment vast in hun groei en ontwikkeling omdat ze op een onbewust niveau één of meerdere CONFLICTEN hebben opgebouwd met hun belangrijkste WAARDEN. Ik slaag er altijd in dit innerlijk conflict te benoemen en te deblokkeren.

Ongeacht waar jij je bevindt, kan je bij mij terecht voor het verhogen van jouw standaard en het creëren van betere en mooiere resultaten op de domeinen waar jij je wil op focussen.

FOCUS

In elke sessie of seminar neem ik tijd om een oefening rond focus in te lassen. Niet het meest sexy moment van de coaching maar wel life changing!

geen zorgen, zo ver drijf ik het niet 🙂

Ik zal jou helpen om de juiste KEUZES te maken en FOCUS te bepalen. Ik vertrek daarbij niet standaard van de gedachte dat je bijvoorbeeld één job of één activiteit of bedrijf moet kiezen. Als je houdt van creëren, ondernemen, … als je een creatief generalist bent, whatever, … gaan we steeds op zoek naar een manier waarop jij AL JOUW TALENTEN kan inzetten!

LIFE. CAREER. BUSINESS

Ik leef intens, heb 20 jaar in organisaties gewerkt (o.a. zeven jaar als leidinggevende) en ben vijf jaar zelfstandig in hoofdberoep. En ook ik heb in het oog van de coronastorm gestaan.

Mijn klanten kiezen vaak voor mij omdat ik een ruime ervaring heb op deze drie terreinen (life, career en business), zware crisissituaties heb omgebouwd tot opportuniteiten en mijn eigen leven op een gegeven moment van niets weer opgebouwd tot waar ik op vandaag sta.

TRANSFORMATIE

Ik hou niet van tijdelijke resultaten en streef altijd naar een volledige en duurzame transformatie bij mijn klanten. Ik garandeer dat ik jou kan helpen om:

 • een premium leven te creëren (privé en/of professioneel) dat volledig afgestemd is op wie jij bent
 • meer te verdienen in je job of zaak
 • meer focus te ontwikkelen
 • meer energie op te wekken
 • meer innerlijke rust te vinden
 • de blokkades te herkennen en op te heffen die aan de basis liggen van jouw huidige resultaat
 • alternatieve gedachten en gedrag te installeren zodat jouw resultaten snel veranderen
 • het geloof in jezelf te versterken
 • meer IMPACT te maken
 • jouw bewustzijn te verhogen
 • jouw creativiteit aan te scherpen
 • jezelf naar een hoger niveau te tillen

WERKWIJZE

Ik geef de voorkeur aan wekelijkse wekelijkse gesprekken van 90 minuten op locatie (mijn kantoor of een door jou gekozen plaats).

Gesprekken kunnen plaats vinden tussen 9u en 17u van maandag tot vrijdag. Online coaching kan ook buiten deze uren en in het weekend. Ik heb gemiddeld een wachtlijst van ongeveer één maand.

VORM EN TARIEVEN

Ik werk steeds een formule uit op basis van het budget dat je wenst te investeren in jezelf en werk 100% op maat.

Indien de prijs een belemmering is om coaching te volgen, zoek ik samen steeds naar een oplossing. Ik hou er niet van als mensen omwille van financiële redenen uit de boot vallen.

Sessies zijn steeds persoonlijk via face-to-face gesprekken op mijn kantoor of op jouw locatie. Videocall, telefoon, mail en/of chat kunnen ook indien jij daar de voorkeur aan geeft. Ik pas me aan jouw voorkeuren aan en houd rekening met de mogelijkheden en beperkingen die door de regering bepaald worden in het kader van de strijd tegen de buitenaardse bacterie :-).