YOURI

Ik ben extreem hoogsensitief (mijn beste kwaliteit) en dat uit zich bij mij onder andere in het feit dat ik mijn klanten heel goed aanvoel. Tijdens gesprekken krijg ik heel vaak woorden en beelden door die ik steeds deel met mijn klant. Ik kan moeilijk verklaren waar ze vandaar komen maar ik “zie” vaak relevante zaken met betrekking tot de vragen van mijn klanten. Ik noem het “ingevingen” omdat ik ze niet bewust opwek en ze steeds ontstaan als ik in een persoonlijk gesprek ga met klanten . Ik ben niet helderziend en kan geen toekomst voorspellen maar krijg wel beelden en woorden door die te maken hebben met het pad dat mijn klanten best al dan niet volgen. Ik voel als ze op het juiste spoor zijn en krijg soms ingevingen die hun pad helpen creëren. Naar mijn mening voel ik energie aan van anderen en vertaalt zich dit op een heel visuele manier.

Door mijn vakkennis als coach en mijn rationele kant te combineren met mijn heel sterk ontwikkelde intuïtie, slaag ik er altijd in om mijn klanten te helpen betere keuzes te maken.

Mensen die met mij samenwerken in een persoonlijk traject, getuigen achteraf altijd van betere resultaten en een verhoogd vertrouwen in zichzelf en hun mogelijkheden. De feedback die mijn klanten geven, leren mij dat ik heel erg betrokken ben op de droom van mijn klanten. Ik heb een passie voor het anders-zijn van mensen met talenten ga steeds met heel veel enthousiasme aan de slag. Ik heb de kwaliteit om dromen en doelen visueel tot leven te laten komen met behulp van eenvoudige technieken. Wat mij misschien nog het meest typeert, is mijn oprechte intentie om jou te zien slagen en zaken die onmogelijk lijken, in haalbare doelen, tussenstappen of alternatieven om te buigen

Door te mediteren slaag ik er in op een hoger bewustzijnsniveau te functioneren en kan ik me veel beter verbinden met mijn klanten. Ik krijg ook gemakkelijker de juiste informatie door en kan hen gerichter en sneller helpen.

Ik heb er vrij lang over gedaan om een wereld te creëren die afgestemd is op wie ik ben. Ik heb me altijd een “alien” gevoeld op deze wereld omdat ik niet in een hokje pas (pashokjes zijn ook niet mijn favoriete plaats). Mijn omgeving heeft altijd gefascineerd en anderzijds ook met een zucht toegekeken hoe ik na enkele jaren steeds van job veranderde. Ook mijn stappen naar het volledig ondernemerschap werden waarschijnlijk als een psychische aandoening gelabeld :-). Wie laat nu een job als leidinggevende van 30 mensen staan en ruilt die vrijwillig in voor een periode werkloosheid?

Ik kan intussen terugblikken op 22 jaar ervaring in het coachen van meer dan 2000 mensen en hanteer een goeie balans tussen methodisch en mensgericht werken. Ik heb bijzonder veel literatuur en materiaal van topcoaches uit de wereld doorgenomen en neem deze kennis graag mee in mijn gesprekken.

Voor mezelf heb ik een korte en duidelijke missie bepaald.

I DE-SERVE (ik verdien door anderen te dienen).

Ik heb gekozen om ervaringen te creëren die me in staat stellen mijn belangrijkste waarden te beleven: behulpzaamheid, transformatie, innerlijke rust, overvloed, leiderschap, verbinding en focus.