YOGE FOUNDATION

Ik KIES er voor IMPACT te maken door een deel van mijn tijd te investeren in een aantal goede doelen. Onder mijn label YOGE FOUNDATION help ik hen om een stabiele en groeiende bron van inkomsten te verwerven.

Ik gebruik mijn rol als Forever Business Owner om – samen met een team van zelfstandig distributeurs en met de hulp van ondernemers – barrières weg te halen bij mensen en dieren die in moeilijke omstandigheden leven.

DROMEN

TONY ROBBINS IS PRO!

DROMEN

AIDAN O’HARE – FOREVER LIVING

DROMEN

BOB PROCTOR OVER NWM

Ik kies bewust voor het Amerikaans bedrijf Forever Living en het businessmodel van netwerk marketing. Ik hou van de voordelen van de producten (meer energie!) en de vrijheid die ik krijg om deze op een creatieve manier in de markt te zetten. Ik kan 100% focussen op het opzetten en creëren van een inkomensstroom en kan rekenen op de logistieke back-up (verzending, webshop, marketing, …) van het hoofdkantoor. Op die manier kan ik meer resultaat halen in minder tijd.

Ik werk op een heel ethische en correcte manier en blijf weg van alle hype, overdrijvingen, … die ik soms rond me zie in de sector. Ik deel de waarden van Forever Living en hecht het meest belang aan integriteit.

Ik ben al jaren trouw gebruiker van drie natuurlijke producten die mijn energielevel hoger sturen zodat ik op topniveau kan blijven functioneren. Deze producten zet ik dan ook bijzonder graag in de markt ten voordele van goede doelen.