Site Overlay

SPIRITUAL GUIDE

Welkom bij jouw spirituele kompas in ondernemerschap.

Ben jij ondernemer en zoek je naar meer dan alleen zakelijk succes? Voel je dat er een diepere connectie is tussen jouw innerlijke wereld en je professionele groei? Dan ben je op de juiste plek.

Als heldervoelend en helderwetend spiritueel gids bied ik een unieke begeleiding voor ondernemers die verlangen naar een balans tussen spirituele wijsheid en zakelijk inzicht. Ik geloof dat ware kracht ontstaat wanneer we onze intuïtie omarmen en deze integreren in onze zakelijke beslissingen.

Mijn missie is om jou te helpen je innerlijke kompas te vinden, zodat je met vertrouwen en helderheid kunt navigeren door de uitdagingen en kansen van het ondernemerschap. Samen gaan we op een reis van zelfontdekking, waarbij we de kracht van jouw intuïtie benutten om jouw zakelijke doelen te verwezenlijken.


Mijn diensten omvatten individuele en intuïtieve coaching sessies die specifiek zijn ontworpen om ondernemers te ondersteunen bij het versterken van hun spirituele verbinding en het bereiken van hun zakelijke doelen op een authentieke en vervullende manier.

Of je nu vastzit in een zakelijke impasse, op zoek bent naar helderheid in je volgende stappen, of simpelweg wilt groeien op zowel persoonlijk als professioneel vlak, ik sta klaar om je te begeleiden.

  1. Intuïtieve Zakelijke Besluitvorming: Als heldervoelende en helderwetende gids kan ik je helpen bij het nemen van belangrijke zakelijke beslissingen. Mijn intuïtieve inzichten gaan verder dan traditionele analyses, waardoor je een dieper begrip krijgt van de mogelijke gevolgen van je keuzes.
  2. Energetische Blokkades Opruimen: Ik help je bij het identificeren en oplossen van energetische blokkades die je belemmeren in je zakelijke groei. Of het nu gaat om belemmerende overtuigingen, angsten of energetische stagnaties, ik ondersteun je om ze te transformeren en vooruitgang mogelijk te maken.
  3. Zelfbewustzijn en Zelfontwikkeling: Door middel van coaching help ik je om een dieper zelfbewustzijn te ontwikkelen. Samen ontdekken we je innerlijke kracht, passies en doelen, waardoor je een bedrijf kunt creëren dat in lijn is met je ware zelf.
  4. Spirituele Groei en Missie-gericht Ondernemerschap: Ik begeleid je bij het verbinden met je hogere doel en zielsmissie, zodat je je bedrijf kunt leiden vanuit een plek van diepe betekenis en vervulling. Door je te helpen je innerlijke leiding te volgen, kun je een positieve impact hebben op zowel jezelf als de wereld om je heen.

Met deze persoonlijke aanpak ben ik toegewijd om je te ondersteunen op je reis naar spiritueel ondernemerschap.

Neem vandaag nog contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek, en laten we samen jouw reis naar spiritueel ondernemerschap beginnen.

Ik werk nooit met meer dan 5 ondernemers tegelijkertijd en informeer je graag over de eventuele wachttijd die ik momenteel heb.

Een kennismakingsgesprek is gratis. Ik werk met trajecten van 5 sessies en reken €600 per traject (prijs exclusief btw).

Youri

Je kan mij best bereiken via coach@yourigesquiere.be